ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Στο νυφικό μακιγιάζ , την τάση και το στυλ, το δίνει η ίδια η νύφη !

Με ''οδηγό'' τον χαρακτήρα, την αυτοπεποίθηση, το ταπεραμέντο της υποψήφιας νύφης συνδυασμένα με τα χρώματα του προσώπου και το νυφικό , οδηγούμαστε στην επιλογή του κατάλληλου vυφικού μακιγιάζ...
Δείτε τις πιο ''δημοφιλείς'' τάσεις και το στύλ που εκπέμπουν το καθένα..



  •  ΓΗΙΝΑ
Ένα απ`τα πιο safe μακιγιάζ που που μπορεί να σταθεί τις περισσότερες εποχές του χρόνου,τις περισσότερες ώρες της μέρας και στα περισσότερα πρόσωπα.Αποπνέει ρομαντισμό και μια ιδιαίτερη φρεσκάδα.
  • ΡΟΖ-ΛΙΛΑ
Το ροζ – λιλά, ταιριάζει σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και είναι πολύ σικάτο και ρομαντικό που αν συνδιαστεί σωστά με το χτένισμα και το νυφικό μοιάζει παραμυθένιο.Ιδανικό για νύφες νεαρής ηλικίας με καθαρό και ανοιχτόχρωμο δέρμα.Είναι ένα στύλ μακιγιάζ που θέλει προσοχή στην απόχρωση του χρώματος της επιδερμίδας μιας που το αποτέλεσμα κινδυνεύει να βγεί πολύ ''κουκλίστικο''.
  • ΧΡΥΣΟ-BRONZE
 Ιδανικό για έναν καλοκαιρινό γάμο μιας που αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα και δίνει  ιδιαίτερη λάμψη και γοητεία!Ένα μακιγιάζ που αποπνέει δυναμισμό και πολυτέλεια.
  • CLASSIC SMOKEY LOOK 
Αφορά κυρίως τον χειμώνα όταν γίνει με σκούρους τόνους αλλά προσαρμόζεται και σε καλοκαιρινούς γάμους σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις.Για νύφες τολμηρές, για ένα έντονο, μυστηριώδες βλέμμα με κύριο χαρακτηριστικό το μαύρο-γκρί σβησμένο περίγραμμα βλεφάρων.
 



  • EYELINER-RED LIPS



Retro στύλ μακιγιάζ που με κύριο στοιχείο την ένταση του eyeliner, τις ψεύτικες βλεφαρίδες και μαζί με τα κόκκινα χείλη, προσδίδει δυναμισμό,ερωτισμό και μυστήριο.Ένα μακιγιάζ που ''ελευθερώνει'' την ντίβα που έχετε μέσα σας!! 

Μην ξεχνάτε ότι το μακιγιάζ που θα επιλέξετε για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας πρέπει να ταιριάζει απόλυτα στην προσωπικότητα και στον χαρακτήρα σας ώστε να νιώθετε άνετα και όμορφα με την εικόνα σας.Το μυστικό είναι η ακτινοβολια του πιο λαμπερού σας εαυτού!!

*To κείμενο έχει αναρτηθεί στο e-lifestyle magazino www.womland.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις