Νυφικό μακιγιάζ



Το νυφικό μακιγιάζ δεν είναι απλώς ένα οποιοδήποτε μακιγιάζ....είναι το μακιγιάζ που καθρεπτίζει την ομορφιά , το χαρακτήρα και το στύλ στην πιο όμορφη και προσωπική στιγμή της ζωής οποιασδήποτε γυναίκας...



Το μακιγιάζ ,της πιο όμορφης μέρας θα πρέπει να γίνεται μετά από συζήτηση και μελέτη του/ης make up artist με την εκάστοτε νύφη, όσον αφορά το στύλ και το ύφος που θέλουμε να δώσουμε...

Από κει και πέρα ένας/μια έμπειρός/η επαγγελματίας, βάση της εμπειρίας που έχει, θα αναδείξει στο μέγιστο τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της νύφης και μέσα απ`αυτό και την προσωπικότητα της.


Αυτό που ξεχωρίζει τον σωστό επαγγελματία-εκτός απ`το ''χέρι'' και την εμπειρία του- είναι και τα σωστά υλικά.Χωρίς καλής ποιότητας καλλυντικά,όσο και όμορφο να είναι ένα μακιγιάζ ,δεν θα μπορεί να ''σταθεί'' στο ύψος της περίστασης και της χρονικής διάρκειας όπως είναι η μέρα του γάμου, μιας που όλοι ξέρουμε ότι οι συνθήκες είναι απρόβλεπτες. Το μόνο λοιπόν που δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε είναι η διάρκεια του μακιγιάζ. Για τον λόγο αυτό λοιπόν, οι make up artists πρέπει να χρησιμοποιούν στο νυφικό μακιγιάζ επαγγελματικά υλικά, υποαλλεργικά που να αντέχουν στον χρόνο.Συμπληρωματικά (αλλά απαραίτητα ) προιόντα είναι οι βάσεις primer και σταθεροποιητικά, που κάνουν το μακιγιάζ να μένει αναλοίωτο για πολλές ώρες.

'Ολα τα παραπάνω συμπληρώνουν ένα σημαντικό κομμάτι δουλειάς για τον κάθε επαγγελματία make up artist, ο/η οποίος/α έχει μεγάλη ευθύνη απέναντι στην νύφη για την εικόνα που θα ''βγάλει προς τα έξω''. Αυτό ακριβώς πρέπει να γίνει κατανοητό απ`την πλευρά της νύφης όσον αφορά την στιγμή εργασίας,τον χρόνο και το κόστος.

Λέγοντας κόστος, πολλές θέτουν το ερώτημα : Mα τι διαφορά έχει ένα απλό μακιγιάζ από το νυφικό και κοστίζει παραπάνω;

H απάντηση λίγο πολύ αναφέρεται παραπάνω αλλά συνοπτικά θα αναφέρουμε κάποια πράγματα.

  • Στο νυφικό μακιγιάζ γίνονται τεχνικές φωτογραφίας και τηλεόρασης και από πλευρά φωτοσκιάσεων και από χρήση υλικών.
  • Ο χρόνος που αφιερώνουμε στην νύφη είναι μεγαλύτερος, μιας που το μακιγιάζ είναι δυσκολότερο από πλευρά τεχνικής, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και τις όποιες καθυστερήσεις υπάρχουν λόγω της προετοιμασίας και της πολυκοσμίας.
  • Τα υλικά είναι πιο εξειδικευμένα όπως π.χ primer base, αδιάβροχα foundation-μολύβια-μάσκαρα, βλεφαρίδες, σταθεροποιητικά και πούδρες λάμψης και σταθεροποίησης.

Κατανοώντας σαφώς την οικονομική δυσκολιά της εποχής, πολλοί make up artists έχουμε προσαρμόσει όσο μπορούμε τις τιμές μας, μιας που το νυφικό μακιγιάζ θελουμε να είναι μια προσιτή πολυτέλεια για όλες τις νυφούλες!!

Ως make up artist λοιπόν, προτείνω στις μέλλουσες νυφούλες να μην διστάσουν να επικοινωνήσουν μαζί μου για οποιαδήποτε απορία γύρω απ`το νυφικό μακιγιάζ και θα χαρώ πολύ να μου κάνουν την τιμή να τους αναλάβω στην πιο όμορφή μέρα της ζωης τους!!

                              


Διάλεξτε το νυφικό πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας στις καλύτερες τιμές!!


ΠΑΚΕΤΟ 1. Πρόβα μακιγιάζ + Νυφικό μακιγιάζ

ΠΑΚΕΤΟ 2. Πρόβα μακιγιάζ + Νυφικό μακιγιαζ + μακιγιάζ ενός ακόμα ατόμου

ΠΑΚΕΤΟ 3. Πρόβα μακιγιάζ + Νυφικό μακιγιαζ + μακιγιαζ δύο ατόμων

ΠΑΚΕΤΟ 4. Πρόβα μακιγιάζ + Νυφικό μακιγιαζ + μακιγιάζ ημέρας κρεβατιού


Επικοινωνήστε μαζί μου στο fmakridou@gmail.com ή μέσω inbox για περισσότερες πληροφορίες !

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις