Τάσεις Μακιγιάζ Fall/Winter 2013/2014

Kαλό μήνα σε όλους μας!!
 Μπαίνει ο Οκτώβρης.... δυνατός και αγαπημένος μήνας του φθινοπώρου και μας φέρνει πολλές και ριζικές αλλαγές στο καθημερινό μας σκηνικό!!

Αλλάζοντας λοιπόν μήνα.... ατμόσφαιρα... και διάθεση... μπορούμε πια να ρίξουμε μια πιο έντονη ματιά στο τι θα επικρατήσει την φετινή σεζόν στο μακιγιάζ!! 
Έχουμε μεγάλη ποικιλιά για όλα τα γούστα και δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε το αγαπημένο μας γι`αυτό το φθινόπωρο και τον χειμώνα που έρχεται....

Ας δούμε λοιπόν τι θα κρατήσουμε και τι θα αφήσουμε στην άκρη την φετινή σεζόν: 
Let`s take a look.....



  • Νatural επιδερμίδα και ρούζ
Φέτος το φθινόπωρο το φυσικό ρόζ της επιδερμίδας είναι μια τάση που θα επικρατήσει χωρίς υπερβολές στο ρούζ αλλά με τρόπο πολύ φυσικό natural σχεδόν άβαφο.Στα ντεφιλέ μεγάλων οίκων μόδας,βλέπουμε πρόσωπο έντονα φωτοσκιασμένα χωρίς σχεδόν καθόλου χρώμα στα μάγουλα, αλλά εμείς επειδή αγαπάμε το απαλό natural pink μπορούμε να τονίσουμε απαλά ώστε να δώσουμε μια όψη υγείας.

Το είδαμε στα ντεφιλέ του Valentino,Chloe,Ralph Lauren,DKNY, Balmain.








  • Ζεστές αποχρώσεις
  • Οι αποχρώσεις της εποχής επικρατούν στο μακιγιάζ του χειμώνα με πρωταγωνιστές το βαθύ χάλκινο, το δαμασκηνί και το σοκολατί είτε σε σκιές ματιών είτε σε χρώμα στα χείλη.

    To είδαμε στους Dior,Givenchy,Versace,Gucci.






    • Γεμάτα φρύδια 
    Τα φυσικά γεμάτα φρύδια έχουν εδραιωθεί εδώ και πολλές σεζόν και δεν λένε να ''φύγουν''.Η διαφορά απ`τις άλλες σεζόν είναι ότι φέτος γίνονται πιο τονισμένα σε χρώμα και πιο γραμμωμένα.Οπότε χρησιμοποιήστε όσο γίνεται λιγότερο το τσιμπιδάκι σας και αφήστε τα, φυσικά τονισμένα. Μην ξεχνάμε ότι τα γεμάτα φρύδια προσδίδουν νεανικότητα.

    To στύλ αυτό λανσάρεται απ`τους περισσότερους οίκους.










  • Μεταλλικές σκιές με ύφος smokey punk-rock
  • Oι μεταλλικές σκιές έρχονται για άλλη μια φορά να δώσουν την δική τους λάμψη στο βλέμμα με ατμόσφαιρα rock.Εκτός απ`την μεταλλική λάμψη,το φετινό ύφος στα μάτια είναι ''πρόχειρο'' smokey, σχεδόν μουτζουρωμένο, ένα ανεπιτήδευτο look κρατώντας σε άβαφο στύλ όλο το υπόλοιπο πρόσωπο.Το συγκεκριμένο look, έχουν υιοθετήσει πολλοί μεγάλοι οίκοι την φετινή χειμερινή σεζόν για την παρουσίαση των κολεξιόν τους.

    To είδαμε στούς Roberto Cavalli,Giorgio Armani,John Galiano,Lanvin,Michael Kors,Donna Karan,Givenchy,Max Mara.






    • Deep blue eyes
    Η εμμονή με το μπλέ-ελεκτρίκ χρώμα στα μάτια του καλοκαιριού, συνεχίζει να υπάρχει και την χειμερινή σεζόν σε πιο μπλέ-μώβ αποχρώσεις, που αρμόζουν με την εποχή! 

    Δεν είναι απ`τα πολύ δημοφιλή στύλ αλλά το είδαμε στα ντεφιλέ του Jason Wu, Topshop Unique, Acne and Thakoon.





    • Το eyeliner σε διάφορες εκδοχές
    Το έχουμε λάτρεψει, το έχουμε υιοθετήσει στις πιο cat εκδοχές τους αλλά φέτος το φθινόπωρο η γραμμή του eyeliner μπορεί να γίνει πολύ πολύ λεπτή ίσα ίσα που τονίζει το περίγραμμα των ματιών με πολύ φυσικό τρόπο.Οι λάτρεις του cat-liner μπορουν να χαρούν όμως, μιας που το `60s στυλ συνεχίζει να παραμένει στις πρώτες επιλογές.

    To λατρεμένο look το είδαμε στα ντεφιλέ των Dolce &Gabbana,Emilio Pucci,Salvatore Ferragamo,Lanvin,Kenzo.









    • Red wine-lips
    H δυνατή τάση του περσινού χειμώνα συνεχίζεται και αυτή με την σειρά της, μιας που τα σκούρα χείλη είναι πολύ must για τον φετινό χειμώνα που σε συνδιασμό με τα παχιά σκούρα φρύδια παραπέμπουν σε μυστηριώδεις ντίβες τους παλιού σινεμά.Δεν ξεχνάμε φυσικά και το κλασικό αλλά αγαπημένο κόκκινο που είναι πολύ hot για την φετινή σεζόν.

    Την  δυνατή, για πολλές σεζόν, τάση την είδαμε στους Dolce &Gabbana, Marc Jacobs,Dior,Moschino,Fendi, Vera Wang, Miu Miu.

    *To κείμενο έχει αναρτηθεί το lifestyle magazino www.womland.com
    http://networkedblogs.com/PuhY8


    Σχόλια

    Δημοφιλείς αναρτήσεις