The first date....make up


Έχετε κλείσει το ραντεβού που περιμένατε τόσο καιρό... μ`''εκείνον''!!
Ναι το ξέρω είστε αγχωμένες με το τι θα βάλετε, πως θα χτενιστείτε , πως θα βαφτείτε....Ουπς....Εδώ ας κάνουμε μια στάση....
Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να δείχνετε πως περάσατε ένα εικοσιτετράωρο μπροστά στον καθρέφτη.

Γενικά, κορίτσια μου, όσο πιο φυσικό είναι το μακιγιάζ εκείνη την μέρα,τόσο το καλύτερο!!
Ξεχάστε τις πολλές στρώσεις make up, το έντονο smokey, τις υπερβολές με το ρουζ και γενικά το εκκεντρικό μακιγιάζ. Σαφώς και δεν θα πάτε στο άλλο άκρο….δηλαδή, το τελείως άβαφο, όσο απλό και λιτό είναι το στυλ σας!

Μην ξεχνάτε ότι οι άντρες λατρεύουν την φυσική ομορφιά της γυναίκας και αυτή ακριβώς θα αναδείξετε!!

Θέλετε λοιπόν να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σας;;

So.. take a look στα παρακάτω μυστικά :





Τέλεια επιδερμίδα

Mην παραλείψετε μια μέρα πρίν να κάνετε έναν βαθύ καθαρισμό, και μια απολέπιση για να βοηθήσετε την επιδερμίδα σας να λάμψει. Μην ξεχνάτε ότι η σωστή ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για επιδερμίδα καθαρή και λαμπερή !!
Don`t forget : Mακιγιαζ χωρίς καθαρή επιδερμίδα δεν γίνεται...

Όσον αφορά το make up... less is the best και το ίδιο ισχύει και για το ρούζ προσέξτε να μην είναι κραυγαλέο!

                                                Βλέμμα που θα τον σαγηνεύσει


Η γλώσσα του σώματος προδίδει τις διαθέσεις μας!! Έτσι και το μακιγιάζ έχει την δική του γλώσσα.....
Το διακριτικό μακιγιάζ θα του δώσει την εντύπωση ενός ρομαντικού mood ενώ ένα πολύ έντονο μακιγιάζ θα τον κάνει να σκεφτεί ότι ετοιμάζεστε να του επιτεθείτε!! Οχι λοιπόν δεν το θέλουμε αυτό....εκτός αν έχετε άλλα σχέδια....
Η πρόταση μου λοιπόν είναι ουδέτερα-γήινα χρώματα, όπως το καφέ, το μπεζ, το χρυσό, το ροζ, για τα βλέφαρα, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι τόσο διακριτικό, όσο και σέξι, αλλά κυρίως απόλυτα φυσικό.
Mια γεναιόδωρη δόση μάσκαρα σίγουρα θα απογειώσει το βλέμμα σας! Ααα και μην το ξεχάσω....ξέχάστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες...φανταστείτε να γίνει κάποιο ατύχημα!! 




Χείλη για φίλημα 


Μια safe αλλά παράλληλα sexy επιλογή, είναι το μπέζ-ροζ , συνδιασμένο με γυαλιστερό gloss, που λίγο πολύ ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και δίνει girlie, αλλά συγχρόνως παιχνιδιάρικη αίσθηση!! Αν πάλι είστε λάτρεις του κόκκινου κραγιόν και θέλετε ύφος femme fatale ,μπορείτε με πολύ προσοχή να το συνδιάσετε με πολύ διακριτικό μακιγιάζ ματιών! Όπως είπαμε προσοχή στις υπερβολές!!

So have a nice date....!!!
Just be yourself :)




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις