Όλα τα ανοιξιάτικα μακιγιάζ.....

Εκτός απ`τις αλκυονίδες μέρες που διανύσαμε όσο να`ναι είμαστε στα μέσα του χειμώνα , οπότε ούτε λόγος για σκέψεις ανοιξιάτικες, ανέμελες και λουλουδάτες.....
Ναι οκ το ξέρουμε πως είναι πολύυυυ νωρίς ακόμα να μιλάμε για ανοιξιάτικες τάσεις, ούτε καν δηλαδή έχουμε την διάθεση αλλά δεν μπορούμε να μην ρίξουμε τις κλεφτές ματιές μας, για να ξεσηκωθούμε λιγάκι....

Παρακάτω σας έχω τα πιο ενδιαφέροντα μακιγιάζ που είδαμε στις εβδομάδες μόδας....

Η Μεταλλική λάμψη του Dior



O Μίδας άγγιξε το show του Dior, με το χρυσό να επικρατεί σε βλέφαρα και φρύδια σε όλη την υπερβολή του, η οποία μας αρέσει και θα γίνει η απόλυτη τάση για την σεζόν που ακολουθεί...

My tip : Το χρυσό κολακεύει τις περισσότερες επιδερμίδες και ειδικά τις σκουρόχρωμες...Επίσης ότι χρώμα ματιών και να έχετε δεν έχετε κανένα πρόβλημα γιατί το χρυσό τα κάνει όλα πιο λαμπερά!!
Soooo gold so precious!!

O οίκος Gucci ''χτύπησε'' χάλκινο...

Στο show του οίκου Gucci τα βλέφαρα βάφονται στο χρώμα του χαλκού και το βλέμμα ζεσταίνει.
 Γενικά το πορτοκαλί το είδαμε σε πολλούς οίκους όπως Gucci, Prada, Calvin Klein σε πολλές εκδοχές είτε matte είτε ιριδίζουσες. Φέτος ''μυριζόμαστε'' πως ήρθε να αντικαταστήσει το κοραλλί.....
Λέτε ;;


Εlectric blue....

Στο show του Marc Jacobs είδαμε το μπλέ και μάλιστα το ελεκτρίκ , να επικρατεί σε μάτια είτε σε όλο το βλέφαρο είτε σε περίγραμμα βλεφάρων. Ναι το ξέρουμε το συγκεκριμένο χρώμα ''βγάζει μάτι'' αλλά θα γίνει το must χρώμα για την φετινή σεζόν....

My tip: Απογειώνει τις καστανομάτες οπότε σκεφτείτε καλά πρίν το απορρίψετε...

''Εναλλακτικό'' eyeliner

Φετος είδαμε το cat liner σε διάφορες εκδοχές και σχήματα....
Αυτά που ξεχώρισαν τα είδαμε στους οίκους του Derek Lam, Tracy Reese και Anthony Vaccarello όπως αντίστοιχα είναι στην παρακατω φωτό....

Επίσης ένα πολύ διαφορετικό στύλ eyeliner πλάσαρε ο οίκος Missoni 


 My tip : Επειδή σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να βαφτούμε σαν νυχτερίδες γι`αυτό η γραμμή eyeliner που συνηθίζεις να κάνεις τόσο καιρό, να την έχεις ώς safe επιλογή....Άντε σου επιτρέπεται να το ''τραβήξεις'' λίγο προς τα έξω αλλά μην το παρακάνεις!

Μάτια σαν πίνακας ζωγραφικής

Mπορεί να μην χαρακτηριστεί ως τάση αλλά το είδαμε στο show της Chanel....
Τα μάτια μεταμορφώνονται σε πίνακα ζωγραφικής....ένα καμβά γεμάτο χρώμα!! Το eyeliner συνδιάζεται με πολύ χρώμα και μπερδεύεται δημιουργώντας ένα τρελό παιχνίδι χρωμάτων.
Φυσικά δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι πρόκειται να ακολουθήσουμε αυτή την τάση, αλλά δεν μπορούμε παρά να την θαυμάσουμε...

My tip : Οκ είπαμε να ακολουθήσουμε τις τάσεις αλλά εδώ stop! Ελπίζω κορίτσια μου να μην σας μπουν τέτοιες ιδέες γιατί καήκαμε!! Όλες αγαπάμε eyeliner, ζωηρά χρώματα αλλά οκ δεν θα μας άρεσει να βαφτούμε κάπως έτσι....
Τι ήθελε βέβαια να πει ο ποιητής;; 
Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο make up artist της Chanel  Peter Phillips, προτείνει έντονα χρώματα μαζί με eyeliner σε μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή....πάρτε λοιπόν ιδέες αλλά με μέτρο!!

Πορτοκαλί χειλάκια

Το πορτοκαλί ήρθε για να μείνει και στα χείλη. Kαλοσχηματισμένα φρύδια, αψεγάδιαστη επιδερμίδα και έντονο πορτοκαλί lipstick .
Το είδαμε στο ντεφιλέ του Jonh Galliano

My tip : Επιτέλους ας υποδεχτούμε ένα νέο ανοιξιάτικο χρώμα στα χείλη μας! Μπορεί να μην μπορούμε να αποχωριστούμε το αγαπημένο κοραλλί αλλά το πορτοκαλί μας υπόσχεται πολλά γιατί είναι ένα χρώμα που πάει σχεδόν σε όλες μας και είναι πολύ ιδιαίτερο και sexy!! 
So don`t even think about it!!

Xειλη βατόμουρο
 
Η σκούρα τάση στα χείλη παραμένει στους τόνους του βατόμουρου όπως το είδαμε στο ντεφιλέ του οίκου Marchesa και της Νicole Miller.


My tip : Είναι μια απ`τις τάσεις που πρέπει να υιοθετήσουμε την φετινή σεζόν! Με διακριτικό μακιγιάζ ματιών απογειώνει!! Απλά προσοχή αν  έχετε κίτρινα δοντάκια το συγκεκριμένο χρώμα δεν θα σας κολακέψει! 



Φυσικά την τιμητική του σε πολλούς οίκους είχε το διαχρονικό natural make up με διάφανες γυαλιστερές επιδερμίδες όλο υγεία αλλά και natural ζεστές αποχρώσεις.

Συγκεκριμένα οι οίκοι Hermes, Osman, Burberry, Vera Wang, Tommy Hilfiger και πολλοί άλλοι επέλεξαν το natural look για την άνοιξη-καλοκαίρι του 2014 ο καθένας με τον δικό του τρόπο.







Απ`ότι βλέπετε κορίτσια μου οι τάσεις για την φετινή άνοιξη είναι πολύ τολμηρές με χρώμα, στύλ και πολύ φαντασία!! Γι`αυτό οι τολμηρές της παρέας θα έχουν φέτος την τιμητική τους! 
Aν πάλι μόνες σας δεν μπορείτε να πειραματιστείτε, αφήστε εμάς τους make up artists να κάνουμε τα μαγικά μας και να σας βγάλουμε τον ''άλλο'' σας εαυτό!!

moto: Let`s party with make up!

Φωτεινή Μακρίδου~make up artist

*Ένα μεγάλο μέρος του κειμένου έχει δημοσιευτεί στο magazino Womland
http://www.womland.com/life-style/beauty/face/anoixiatika-makigiaz-2014-oles-oi-taseis-gia-ti-sezon/


























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις