Smokey in blue

Καλημέρα ομορφιές,

Σήμερα σας έχω ένα post , με αφορμή  μια φωτογράφιση που είδα για την νέα καμπάνιας BLUE SMOKEY της φθινοπωρινής  σεζόν της Inglot
Πάντα μου άρεσε το smokey look σε διαφορετικά χρώματα εκτός του κλασικού μαύρου που έχετε οι περισσότερες στο μυαλό σας. 
Το blue smokey look το είδαμε στις τάσεις του μακιγιάζ για την σεζόν AW 2015/2016 και ήδη έχει κερδίσει φαν .

Αναρωτιέστε φυσικά κάποιες αν μπορούμε να ταιριάξουμε το μπλέ με το μαύρο ή με οποιαδήποτε άλλα χρώματα;; 
Φυσικά  αν συνδιαστεί σωστά μπορούμε να πετύχουμε ένα υπέροχο εναλλακτικο smokey look !

Φυσικά το smokey look μπορεί να γίνει με πολλούς συνδιασμούς χρωμάτων και επανερχόμενη στην φωτογράφηση της Inglot έχει συνδιαστεί το μπλέ με αποχρώσεις του καφέ .

Δείτε την παρακάτω φωτό.. 

INGLOT  BLUE SMOKEY LOOK AUTUMN 2015
Στην φωτό βλέπουμε μια έντονη απόχρωση του μπλέ συγκεκριμένα την Rainbow eye shadow 126R blue (σκιά μπλέ σε 2 αποχρώσεις) συνδιασμένη στην γωνία και στο κάτω βλέφαρο με καφέ την eye shadow matte 326 brown.
Βλέπουμε 2 χρώματα ''κόντρα'' ένα ψυχρό και ένα θερμό , να συνδιάζονται μ`αυτον τον τρόπο....Γενικά δεν ξέρω αν είστε φαν αυτού του χρωματικού συνδιασμού αλλά κατά την γνώμη μου είναι πολύ ιδιαίτερος και διαφορετικός και ειδικά σε όσες έχουν το προνόμιο να έχουν ανοιχτόχρωμα μάτια.

Γενικά μπορώ να πω πως το μπλέ ειναι ένα χρώμα που πολλές κοπέλες το φοβούνται ή μάλλον το απεχθάνονται αλλά αν συνδιαστεί ΣΩΣΤΑ με άλλες αποχρώσεις μπορεί να βγάλει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα...

Γι`αυτο go for it...τολμήστε χρώμα....τολμήστε μπλέ και κάντε την διαφορά στο μουντό σκηνικό του φθινοπώρου...
                                                   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις