Primer talk

Hi lovies,

Καταρχήν καλό μήνα να έχουμε...Νοέμβρης μπήκε με αρκετή ψύχρα και το πήραμε απόφαση πως ο χειμώνας καταφθάνει δυναμικά...
Με αφορμή κάποιες αγορές προιόντων για το βαλιτσάκι μου σκέφτηκα να γράψω ένα θεματάκι για τις βάσεις μακιγιάζ και συγκεκριμένα τα primer.
Ας τα παρουμε λίγο απ`την αρχή...
Εμείς οι make up artists θεωρούμε απαραίτητo να έχουμε ένα περιποιημένο και λαμπερό δέρμα πριν ξεκινήσουμε να κάνουμε το μακιγιάζ.
Είναι κάποια υλικά που βοηθούν το δέρμα να αποκτήσει μια ονειρεμένη υφή και βελούδινη αίσθηση και συγχρόνως κρατάνε άψογο το μακιγιάζ μας.... 
Αυτά λοιπόν δεν είναι άλλα απ`τα primer...
Aποφάσισα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας μερικά απ`τα αγαπημένα, που έχω δοκιμάσει...
Για να ξεκινήσουμε ...
1. Inglot under make up base 
 Αυτό το προιόν είναι ένα πολύ καλό primer για εφαρμογή πριν το make up. Είναι για κάθε τύπο δέρματος.Λειάνει την επιδερμίδα και τους πόρους και την κανει πολύ απαλή, προετοιμάζοντας την, για να δεχθεί το  foundation και να κρατηθει. Περιέχει σιλικόνη για να μην σπάει και κάνει το δέρμα βελούδινο.
Είναι ένα προιόν που έχω δοκιμάσει και το προτείνω ανεπιφύλακτα...

* Υπάρχουν ακόμα 2 τύποι το mattifying under make up base για πολύ λιπαρές επιδερμίδες (κόβει την λιπαρότητα)
 και το under make up base με spf 20 για την έκθεση στον ήλιο

2.Make up Forever ALL MAT mattifying primer

Άλλο ένα εξαιρετικό primer για σοβαρές περιπτώσεις λιπαρότητας ειδικό για την Τ-ζώνη. Δεν είναι πολύ ιδανικό για τις κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες γιατί μπορεί να τις κάνει να ''στεγνώσουν'' αλλά για την έντονη λιπαρότητα είναι ιδανικό και άφήνει μια απαλή βελούδινη ματ αίσθηση.

3.Porefessional benefit 
Aυτό το προιόν το έχω δοκιμάσει σε δείγμα και το έχω ερωτευτει. Υπόσχεται πως μικραίνει τους μεγάλους πόρους του δέρματος και λειαίνει τις λεπτές γραμμές ειδικά αν τοποθετηθεί στα σημεία έκφρασεις . Είναι ένα balm με χρώμα το οποίο εξαφανίζεται όταν εφαρμοστεί στο πρόσωπο. Πρέπει όμως να το αφήσεις να απορροφηθεί 2-3 λεπτά πριν βαλεις make up.   Με 2-3 εφαρμογές που έκανα νομίζω πως είναι η επόμενη αγορά μου!! 
* Για όσες δεν γνωρίζουν τα Βenefit τα βρίσκουμε σε καταστήμα Sephora

4. Κryolan micro primer
Σας άφησα τελευταίο και πολύ αγαπημένο.....τo σούπερ-ντούπερ primer από την best of the best επαγγελματική εταιρία την Kryolan. To έχω πάντα στην βαλίτσα μου και είναι απαραίτητο για μένα, πριν από κάθε make up.Τι να πω γι`αυτο το primer...
Καταρχήν δεν μοιαζει η συνθεση του με τα κλάσικά primer αφού δεν ειναι τύπου gel αλλά πιο συμπαγής κρεμώδης υφή που στεγνώνει αμέσως και αφήνει μια δροσερή αίσθηση απαλότητας και βελούδινης αίσθησης.To εξαιρετικό είναι ότι περιέχει πρωτεΐνη
 μεταξιού και ισορροπεί την ενυδατωση χωρίς τον κινδυνο να στεγνώσει το δέρμα.
 Το έχω αγαπήσει και το εμπιστεύομαι απόλυτα! 

*Να αναφέρω πως τα περισσότερα primer απλώνονται πολύ καλύτερα με το χέρι και πρέπει να μείνουν 2-3 λεπτά στην επιδερμίδα προτού εφαρμοσουμε το make up. 

Καλή συνέχεια...and don`t forget...
To καλύτερο μακιγιάζ είναι αυτό που έχει γίνει σε όμορφη, περιποιημένη και λαμπερή βάση.

Φιλάκια
Φωτεινή 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις