Η στιγμή της νυφικής προετοιμασίας

Κορίτσια..για σας που παντρεύεστε και έρχεται η μαγική στιγμή της προετοιμασίας σας..οι παρακάτω συμβουλές θα σας φανούν χρησιμές...
Κοιμήσου νωρίς το προηγούμενο βράδυ
Ναι κοιμήσου νωρίς το εννοώ!! Φρόντισε το bachelor party ή γενικά κάθε είδους συνεστίαση με φίλους-συγγενείς να γίνει καποιες μέρες πρίν! Το βράδυ πρίν την μεγάλη μέρα αφιέρωσε το, σε κούρα ομορφιάς, χαλάρωση και ξεκούραση! Θα σε βοηθήσει πολύ να είσαι πιο χαλαρή την επόμενη μεγάλη μέρα , η οποία απαιτεί να είσαι φρέσκια και ευδιάθετη!
Θα με θυμηθείς!!
Ηρεμία πάνω απ`όλα
Η ψυχολογία είναι σημαντικός παράγοντας στην προετοιμασία κάθε νύφης! Προσπάθησε λοιπόν να χαλαρώσεις, να μην σκέφτεσαι πολλά πράγματα μαζί ώστε όταν έρθει η μαγική σου στιγμή, να το απολαύσεις όσο μπορείς! Σημαντικό επίσης είναι να διαλέξεις να έχεις άτομα μαζί σου, που θα σε κάνουν να χαλαρώσεις, να γελάσεις και αν αναλάβουν κάποιες βοηθητικές δουλειές εκείνης της μέρας ακόμα καλύτερα!!
Είπαμε σκοπός ειναι να απολαύσουμε την προετοιμασία και όχι να είμαστε διαρκώς μέσα στο άγχος!
Να έχω ή να μην έχω άλλα άτομα στο χώρο που ετοιμάζομαι;
Less is the best! Oσο λίγοτερα άτομα βρισκονται μέσα στον χωρο προετοιμασίας τόσο το καλυτερο ώστε να μην σε αγχώνουν και να μην ενοχλούν τους επαγγελματίες που εργάζονται μόνο για σένα εκείνη την μέρα! Φίλοι και συγγενείς θα ήταν καλό να έρθουν λίγο πρίν βάλεις το νυφικό σου! Κράτα λοιπόν την ενέργεια σου γιατί η βραδιά σου το απαιτεί!
Extra tip: Φρόντισε να ορίσεις ένα άτομο να συντονίζει την κατάσταση στο σπίτι (πρός θεού όχι μόνο την μαμά σου), ώστε να ξεαγχωθείς και από αυτό το θέμα!
Εμπιστεύσου τους επαγγελματίες που έχεις επιλέξει
Τα άτομα που επέλεξες και εμπιστεύτηκες την δουλειά τους , όπως o φωτογράφος, βιντεογράφος , κομμωτης και make up artist είναι εκεί για σένα, γι`αυτό άσε εκείνους να αγχωθούν για σένα και να βγάλουν το άρτιο αποτέλεσμα που με τόση αγωνία έχεις φανταστεί! Χαλάρωσε και απόλαυσε την στιγμή σου!
Πρώτα χτένισμα ή μακιγιάζ;
Αυτό συνήθως γίνεται σε συννενόηση με τους ανάλογους επαγγελματίες.
Αν π.χ εγώ, ως make up artist έχω αναλάβει να μακιγιάρω κι`άλλα άτομα εκτός νύφης πάντα έρχομαι σε συννενόηση με την κομμώρια-τον κομμωτή ώστε να δουλεύουμε εναλλάξ και να εκμεταλλευτούμε σωστά τον χρόνο μας! Συνήθως γίνεται μια προετοιμασία στα μαλλιά και μετά ξεκινάει το μακιγιάζ πολλές φορές και συνδιαστικά. Οι επιλογές είναι πολλές , πάντα με θετική διάθεση για συνεργασία για το καλύτερο αποτέλεσμα!
Δεν θυμάμαι ακριβώς το μακιγιάζ που κάναμε στην πρόβα.
Eίναι μια συνηθισμένη φράση που ακούω από πολλές νύφες την μέρα της προετοιμασίας!
Μην φοβάσαι..όπως ανέφερα και παραπάνω όταν εχεις δείξει εμπιστοσύνη και είσαι σίγουρη για ότι επέλεξες , αυτό ακριβώς και ακόμη καλύτερο θα βγεί την μέρα εκείνη!
Το μακιγιάζ, το οποίο έχουμε επιλέξει παρέα στην πρόβα, να είσαι σίγουρη πως το θυμάμαι χωρίς καμία αμφιβολία! Εχω φωτογραφικό υλικό και έχω σημειώσει ότι ειναι απαραίτητο ώστε να βγεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εγώ πολύ περισσότερο, θέλω να δεις την εικόνα σου και να νιώσεις η πιο όμορφη νύφη!!
Θα είμαι έτοιμη στην ώρα μου ;
Με τον κατάλληλο προγραμματισμό όλοι μας μπορούμε να συνεργαστούμε μέσα στο σωστά χρονικά πλαίσια! Προσωπικά πάντα προτρέπω τις νύφες να ξεκινάνε νωρίς την προετοιμασία τους ώστε να μην έχουν στο μυαλό τους το ζήτημα του χρόνου!
Πάντα την μέρα της προετοιμασίας μπορούν να προκύψουν οποιεδήποτε καθυστερήσεις, γι`αυτό αν ξεκινήσουμε νωρίς είναι το καλύτερο για όλους! Εννοείται λαμβάνω υπόψιν και σεβόμαι απόλυτα την επιθυμία της νύφης , να είναι έτοιμη την ώρα που εκείνη θέλει!
Κλείνοντας θέλω να πω, πως το καλύτερο tip για να είσαι η ομορφότερη νύφη είναι να φορέσεις το πιο λαμπερό σου χαμόγελο!!
Πάντα να ξέρεις πως το βλέμμα γίνεται ομορφότερο όταν χαμογελάς!!
Η ώρα η καλή κορίτσια μου!
Φωτεινή Μακρίδου
Make up artist





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις