Καθημερινό μακιγιάζ σε λίγα λεπτά

 

"Mua tip " 

Εύκολα και γρήγορα tips ενός καθημερινού μακιγιάζ 

  • Μην ξεχνάς την ενυδατική σου κάθε πρωί! Αναμείξε το υγρό make up μαζί με την ενυδατική ώστε να φτιάξεις την δική σου κρέμα με χρώμα τύπου bb .Έτσι θα έχεις φυσική κάλυψη με πολύ ενυδατωση! Αν θες έχεις οποιαδήποτε σημάδια , μπορείς να αναμειξεις το concealer με την κρεμα σου ώστε να έχεις περισσότερη καλυψη! *Extra tip: Αν εχεις λιπαρό δέρμα οπωσδήποτε βάλε πούδρα !!
  • Φώτισε το βλέμμα σου, με μια shimmer μπέζ σκιά. Τόνισε το περίγραμμα στην ρίζα των βλέφαρίδων με μαύρο ή καφέ μολύβι. Τελειώνεις με 1-2 στρώσεις μάσκαρα. Δεν θα σου πάρει όλο αυτό παραπάνω απο 5 λεπτά!
  • Οπωσδήποτε χρειάζεσαι ένα φυσικό ρούζ για να δώσεις φρεσκάδα στο πρόσωπο σου! Oι safe natural αποχρώσεις είναι οι σομόν, βερυκοκί, ροδακινί , ρόζ..ανάλογα με τις προτιμήσεις σου!Προσοχή στην ποσότητα! Χρόνος εφαρμογής ...ούτε 1 λεπτό!

  • Τέλος για τα χείλη επίλεξε ένα lip balm για ενυδάτωση με ελαφρύ χρώμα ή ένα κραγιον σε φυσική nude απόχρωση. Αν θες έξτρα διάρκεια πέρνα κάτω απ`το κραγιόν σου ένα μολύβι στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν. Χρόνος  1 με 2 λεπτά περίπου!

Κάνε αυτά τα βηματάκια, μια καθημερινή όμορφη συνήθεια και κέρδισε  bonus στην αυτοπεποίθηση σου, η οποία ειναι σημαντικός παράγοντας στις σχέσεις και στην εργασία σου!

Φωτεινή Μακρίδου 
makeup artist 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις