Make up tips για να δείχνεις νεότερη


Υπάρχουν πάντα tips στην εφαρμογή μακιγιάζ ώστε να σε κάνουν να δείχνεις νεότερη..
Δες ποια είναι αυτά: 

 Λεπτόρευστες υφές στο foundation
Όσο πιο ελαφριά είναι η υφή στο foundation,τόσο πιο φρέσκο φαίνεται το δέρμα! Τα stick προϊόντα βαραίνουν τις όποιες ρυτίδες υπάρχουν και τις κάνουν πιο βαθιές..Οπότε τα ενυδατικά και υγρά προϊόντα είναι ιδανικά !! 

Προτίμησε ματ υφές και περιόρισε τα έντονα highlighter
Οι έντονες γυαλάδες στα ζυγωματικά, τονίζουν πολύ περισσότερο τους πόρους και τις λεπτές γραμμές της επιδερμίδας! Το ξέρω, πως τα highlighter είναι λατρεία αλλά πρέπει να τα χρησιμοποιήσεις με φειδώ, αν θέλεις, μια πιο αέρινη βάση...π.χ σαν φίλτρο κάμερας! 

Επένδυσε σε ένα ενυδατικό, καλής ποιότητας concealer που να μην κάθεται στις γραμμές των ματιών 
Επίλεξε concealer ενυδατικό χωρίς να είναι πολύ λιπαρό  γιατι μπορεί εύκολα να κάτσει στις γραμμές και να τις βαρύνει! Αποφυγε τα stick γιατι μπορεί να είναι πολύ καλυπτικα αλλα ξηραίνουν και τονίζουν πολυ τις λεπτές γραμμές και τις κάνουν να φαίνονται εντονότερες! 

Όχι mascara στο κάτω βλέφαρο 
Προτίμησε να τοποθετείς mascara μόνο στο πάνω βλέφαρο ώστε να δώσεις ανοδικότητα στο βλέμμα! Αν τοποθετήσεις στις κάτω βλεφαρίδες,  το μόνο που θα κάνεις είναι να "ρίξεις" το βλέμμα προς τα κάτω! Το ίδιο ισχύει και για το έντονο μαύρο χρώμα μολυβιού, στο κάτω βλέφαρο, ειδικά αν μπει αρκετά έξω από τις βλεφαρίδες. Φυσικά αυτό έχει να κάνει και με το στυλ σου πάντα!

Οι γήινες και nude αποχρώσεις είναι ιδανικές 
Είναι γνωστό πως οι φυσικές αποχρώσεις στο μακιγιάζ προσδίδουν νεανικότητα, σε αντίθεση με τα έντονα χρώματα. Προτεινόμενες υφές είναι αυτές με ελαφρύ shimmer που κάνουν φωτεινο και ξεκούραστο το βλέμμα! 
Επίσης στα χείλη,  εκτός από τις φυσικές nude αποχρώσεις,  μια ωραία επιλογή είναι τα φωτεινά ροζ,  κεραμιδί, και για καλοκαίρι ακόμα και μια απόχρωση στο χρώμα του κερασιού και του τριαντάφυλλου ,προσδίδουν ένα νεανικό παιχνιδισμα στο look σου! 

Favorite quote : 
A girl should be two things "Classy and fabulous"
Coco Chanel 

Κείμενο: Φωτεινή Μακρίδου make up artist

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις