Make up artist is...

Ακούς make up artist και σκέφτεσαι...


Νομίζεις πως είναι κάτι glamour ανακατεμένο με μπολικες  σκιές, κραγιόν και πινέλα!Πολλές φορές καποιοι δεν την θεωρούν κάν δουλεια, αλλά χόμπυ!

Ο make up artist και αλλιώς ψιμυθιολόγος στα ελληνικά , είναι μια εφαρμοσμένη τέχνη που αν δεν την αγαπήσεις πολύ δεν μπορείς να την κάνεις.Θέλει αγάπη, μεράκι, επιμονή, ευρεσιτεχνία, πείσμα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα..Ποτέ δεν μπορείς να την δείς καθαρά σαν επάγγελμα!Make up artist...ο άνθρωπος που μέσα στα χέρια του, γεννιέται η ομορφιά ,ο άνθρωπος που μέσα από τα πινέλα του και την φαντασία του δημιουργεί πορτρέτα, με νέες προτάσεις και ιδέες.

Make up artist δεν είναι αυτός που απλά παίρνει ένα πινέλο και μπόλικες σκιες και μακιγιάρει ένα πρόσωπο..είναι συνεχής μάθηση, εξάσκηση,  πάθος... αποτυχία κ προσπαθεια.. Ατελείωτες ώρες πειραματισμού ώστε να βρείς και να εξασκήσεις αυτό που έχεις διδαχθεί ώστε να το αποδώσεις στον υπέρτατο βαθμό!

Όταν βλέπεις την δουλειά σου να εξελίσσεται κ να αναπτύσσεται τότε το χαμόγελο ικανοποίησης ειναι το πιο σημαντικό. 

Όσον αφορά δηλαδή τις γυναίκες που με εμπιστεύονται θέλω να πω ότι δεν τις βλεπω απλά ως ένα πρόσωπο που πάω να μακιγιάρω! Μου αρέσει η προσωπική επαφή μαζί τους,  να εξερευνώ το στυλ τους και πάνω απ`όλα την προσωπικότητα τους! Σέβομαι το γεγονός ότι εκείνη που με επιλέγει, μου εμπιστεύεται τα συναισθήματα της και εγώ θέλω να τα μετατρέπω σ΄ένα όμορφο μακιγιάζ μοναδικό για εκείνη! 
 

Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα απ`ότι να κοιτάζετε μια φωτογραφία είτε του γάμου σας, είτε μιας σημαντικής στιγμής σας και να γεμίζετε με χαμόγελο. Κλείνοντας το άρθρο , εύχομαι και την φετινή σεζόν να γεμίσω με ακόμα πιο όμορφες αναμνήσεις και ακόμα πιο όμορφες φωτογραφίες με υπεροχα πλάσματα!! 

Σας ευχαριστώ! 

Φωτεινη Μακρίδου 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις